Uge/mdr. plan og aktivitetsplaner.

Til hver måned laver vi en aktivitetsplan.

SE DEN PÅ DEN SFO FORSIDEN VED AT KLIKKE MED MUSEN PÅ LINKET.

Derved er I som forældre altid klar over, når vi tager ud af huset eller lign.

Børnene har selv indflydelse på, hvad de vil bruge deres eftermiddagstid på og hjælper med at lave disse planer.

Vi skriver et nyhedsbrev ca. 8-10 gange årligt. Her kan I læse om lidt af det der sker i SFO’en.

SFO UGEPLAN:

MANDAG OG TIRSDAG:
Alm. SFO dag, AKTIV leg både inde og ude, som børnene har lyst til. Vi er som regel ude halvdelen af tiden. Tjek aktiviets kalenderen for hvad der er på planen disse to dage.

ONSDAG:
Kreativ dag. Denne dag vil der de fleste gange være mulighed for at lave flere forskellige kreative ting. Tjek mdr. kalenderen.

TORSDAG:

SOM MANDAG OG TIRSDAG

FREDAG:
Computerdag. Børnene må spille på egen tablet/mobil/pc/ps2 .
Om morgenen slukker vi maskinerne ca. kl. 8.20
Derudover er der almindelig SFO dag, leg både ude/inde, boldspil m.m., som børnene har lyst til.

Det er også kun på denne dag at det er tilladt at medbringe egen ipad/nintendo/tablet og lign. men på eget ansvar.

(Med forbehold for ændringer)

red 1.9.21