Skolemad
 
Skolemad januar 2019 - DER ER IKKE SKOLEMAD I JANUAR! 
SE KONTORNYT UGE 51!
 
 

Skolemad

Vores skolemadsordning startede op i februar 2012. Dette var indfrielsen af en skolens visioner helt tilbage i 2007, da initiativet til skolen blev igangsat. Der er blevet lagt meget arbejde i at få ordningen op at stå. Bl.a. har vi etableret et helt nyt køkken bestående af en produktionsdel, som er underlagt fødevarekontrollens regler, samt en ny hjemskundskabsdel til skolen undervisning. 
 
Vi har fremtil oktober 2014 haft ansat køkkenpersnale der bl.a har gennemgået hygiejnekursus, og som tovholder på ordningen har været ansat uddannet køkken-personale. 
 
Da vi fra oktober 2014 har omstruktueret ordning for fremover at får maden leveret fra Vammen Kro, har skolen derfor ikke længere fast personale ansat til denne opgave
 
Det er dog  med stor glæde, vi som en af de få skoler i Danmark,  stadig kan tilbyde en skolemadsordning, som vi til stadighed udvikler på sammen med vores levenradør.
 
Madplaner over den enkelte måneder kan findes i menuen til venstre.
 
Økonomi. Skolemadsordning er en betalingsordning. Der findes to måder at være med i ordningen på.
  1. Tilmelding til vores abonnementsordning hvilket betyder, at man som bruger er tilmeldt alle maddage. Tilmelding til skolens kontor på udmeldt dato, som udsendes sammen med månedsmadplanen. Der skal kun tilmeldes een gang ved tilmelding til abonnement. Opsigelse sker til den 1. + løbende mdr. Ordningen koster 225 kr pr. med. Beløbet opkræves sammen med den flg. mdrs. skolepenge.
  2. Man kan også tilmelde sig enkeltdage. Tilmelding til skolens kontor på udmeldt dato, som udsendes sammen med månedsmadplanen. Enkeltdage koster 25 kr. pr. dag. Beløbet betales kontant ved tilmelding og gælder præcis den/de dage man er tilmeldt.
Se vores kostpolitik her: klik kostpolitik

 

red28.6.18.TK

 
 
 
Langsø Friskole | Haugårdsvej 4-6, Vammen, 8830 Tjele  | Tlf.: 87 99 93 01 | mail@langsoe-friskole.dk