Lektieside

Lektieseddel -Lektier skrives til den dag de er givet for til.

Uge 14

30/3musik: (MS) Idag kl. 11.00, skal I se denne lille live koncert. tryk HER

Matematik (KS): Alle arbejder videre med "Talmønstre" på Alinea. I skal arbejde med kap. 2 til og med "Emils talmønstre 3". Der kommer video med forklaring på Facebook mandag morgen. Find forløbet her. Besvarelser til opg. 1-3 sendes til tlf. 22 33 80 53 som billede.

31/3
(MS)Dansk:
2.kl læs s 72+73
Grammatip.com: Alle skal arbejde med Navneord.
Der er koncert igen idag kl. 11.00, hvis i har lyst, se link fra mandag :)

N/T: Resten af kap. 1 i "Dyr og planter i verden". Start ved "Regnskoven". Find forløbet her. Prøv at se, om I kan besvare de sidste opgaver. Hvis det er for svært, og I har prøvet, springer I over.

Dagens sofaskole, der findes her. Der er monstre på programmet!

1/4

(MS)Dansk: I skal skrive en lille stil idag. I kan vælge mellem 2 emner:

1. fortæl om hvad du skal lave i din Påskeferie

2. Fortæl om hvordan de sidste 2 uger har været for dig

I skal skrive mindst 100 ord, gerne flere. det skal enten sendes til mig på mail mettes@langsoe-friskole.dk ELLER skrives ned, og afleveres når vi ses igen i skolen. Afleveres senest efter Påske 14.04

--------------------------------------------------------------------------------

(MS)Dansk Direkte, 2. kl s 45 og 3. kl 44

Dagens Sofaskole findes HER. Billeder af jeres optiske illusioner skal sendes til Karoline på tlf. 22 33 80 53.

2/4

(MS)Dansk:

Læs 2. kl s 74+75

3. kl læs kap 5

Grammatip.com om udsagnsord tryk HER 2. kl  har 2 opgaver, 3. kl har 3 opgaver

Sofaskolen link her. Gem bogen, I får lavet, og tag den med i skole, når vi skal mødes igen. Send billede af jeres symmetriske mønstre til Karoline på tlf. 22 33 80 53.

(MS)Historie: Sigurds Danmarkshistorie afsnit 30 tryk HER, se afsnittet og tegn en tegning til

3/4

Kristendomskundskab (KS): Se Snappers fire påskefilm. I skal lave en tegning til hver af dagene og sende billede til mig på tlf. 22 33 80 53. Hhv. palmesøndag, skærtorsdag, langfredag og påskedag. Find filmene her.

Engelsk.(LS)

2.kl.: I skal lave to sider i jeres opgavebog (come om/pirana) og derefter se denne video:

tryk HER

Både 2. Og 3.klasse skal se denne video:

(kopier og sæt ind og åben i et nyt vinder).

3.kl.: Alinea engelsk - Animals around the world kap.3. Ved "True og False", skriver i svarene i jeres kladdehæfte. I kan ikke lave de sidste opgaver, da det kræver i får noget af mig. Derudover skal i se halvdelen af denne video:

Tryk HER

God weekend :)

Uge 13

23/3
I skal alle gå ind på Grammatip, hvor I skal lære, at lave opgaver online. Video, om hvordan i gør, kommer op på klassens facebook side, mandag morgen :-)

Matematik:
Vi skal arbejde med forløbet "Talmønstre" på Alinea, som findes her. I skal lave kap. 1. Der kommer video med forklaring på Facebook mandag morgen. (KS)

Ekstra (frivillig) opgave: Dagens sofaskole, der findes her.

24/3

Matematik: Dagens sofaskole, hvor I skal lave jeres eget spil. Find det her. (KS)

Dansk:

2. kl s 68+69

25/3
Dansk: Lektie i Dansk Direkte:2. kl s 44 og 3. kl s 43
Husk at aflevere bograpport

I Sofa skolen, skal I alle være seje agenter idag, tryk HER
. God fornøjelse

Musik: Øv på Musik let at spille, sangen er HER, der er ikke hele sangen, men øv på det der er :-)

26/3
Dagens sofaskole: Tryk her (KS)
Dansk:2.kl  læs s 70+71, og 3 . kl kap 4
Historie: I skal se Sigurds Danmarkshistorie afsnit 29 "De brølende 20ére"
I finder afsnittet HER
Se filmen og skrål med på sangen, og tegn en tegning der passer til.

27/3
 Matematik: Som altid arbejder vi med MatematikFessor om fredagen. Der er lagt lektier ind til eleverne, så de skal blot logge ind og gå igang. Jeg kan kontaktes på tlf. 22 33 80 53, hvis de har brug for hjælp. (KS)

Engelsk:
2.kl: Alinea engelsk - Hobbies and activities kap.3 og 4. Lydfilen på 2. Sek. skal i ikke bruge til noget (det er først på næste side).
3.kl.: Alinea engelsk- Animals around the world kap.2 (minus play charmedes).
Dette er lektien til næste fredag d. 3/4
Husk at i kan kontakte mig på 42372610, hvis i har spørgsmål til lektien.
God arbejdslyst og god weekend :)

Frivillig ekstraopgave: Dagens sofaskole med historielæsning, ord, fødselsdagshilsner og oprydning. Findes her

Langtidslektie: