- Lektieside

Lektieseddel -Lektier skrives til den dag de er givet for til.

Uge 39

BEMÆRK UGE NUMMER .

Matematik: side 22-23
DETTE ER ET PROBLEM SÅ TERP VENLIGST:

Der er elever der ikke kan tabellerne helt flydende, det skal de kunne, så hør jeres børn i alle tabeller, dem de har problemer med skal de terpe og terpe, til de sidder fast.

Tysk: Fang an s. 7+8 øve alle tal tol 100 samt de foregående sider så ordforråd udvygges og sikres.

Tirsdag

Dansk formskrift alt færdig frem til l-m-o-p

NT:

Matematik:

DETTE ER ET PROBLEM SÅ TERP VENLIGST:

Kristiandom :) i skal svare på følgende spørgsmål:

1) Hvad vil jeg med mit liv?

2) vil det gå mig godt?

3) er jeg god nok?

4) Hvad sker der når jeg dør?

Skrives på pc - eleverne har gemt på USB stick

Engelsk: Øv remsen:

Billedkunst:
Dansk: Vi læser "Bidt i Bulgarien" der skal læses til kapitlet "En nærgående frisør" (20%). Bogen er på e-reolen go.

Uge 38

BEMÆRK UGENUMMER!

Matematik:

Tysk:

Tirsdag

Der var lektie for til den 20 august - køb en lektiebog. Der er 5-6 stykker der bruger et a4 papir hver gang på at skrive lektier op, køb venligst.

Dansk:  formskrift bogstav g-h-i-k

matematik: lave side 20-21