Klasseside 8.-9. klasse

Hej alle sammen 😀

Jeg håber i nyder jeres sommerferie ☀️

Jeg har kun modtaget bøger (grundbøger) fra:
I tysk:
Noah S. (online), Mikkel A., AK, Benjamin, Niels (online), William, Frederik B., Kristoffer (online), Sara og Noah M.

I Samfundsfag:
Kasper, Frederik B., Mikkel A., Kristoffer, Niels, Benjamin, Noah S, Sara og Noah M.
Resten mangler. I skal nå herop senest i morgen med dem, da i ellers vil modtage en regning for dem. De skulle være afleveret i sidste uge. Er der nogen, som har afleveret til andre, så skriv det lige til mig, så jeg kan tjekke op på det.

Derudover har jeg kun modtaget cykelsponsorpenge fra:

Benjamin, Johanne, Sara, William, Kristoffer og Frederik B.

Jeg ved ikke, hvor mange af jer, der fik sponsorer på, men hvis jeres børn ligger inde med pengene, vil jeg gerne, at de bliver afleveret her på skolen snarest.

Det var inkasso Louise, der lige skrev.
Rigtig god sommerferie til jer alle 🌞

23/6-22 (KS)

Skema til næste skoleår kan ses her.

___________________________________________________________________________