Klasseside 6.

Fagdage i uge 43
30.09.21/AF

COVID KVIKTEST AF ELEVER

Som tidligere meldt ud fortsætter tilbuddet om test på skolerne. I modsætning til den tidligere udmelding, forventes det nu, at tilbuddet om test kommer til at fortsætte indtil årets udgang, men som vi ved, kan tingene meget hurtigt ændre sig.
Derudover vil der fremadrettet skulle tilbydes frivillig test af
- elever fra og med 9 år.

DA TILBUDDET OM TEST AF ELEVER PÅ SKOLER FORTSAT ER FRIVILLIGT, VIL VI MEGET GERNE HAVE EN TILBAGEMELDING FRA JER, OM I ØNSKER AT JERES BARN SKAL TESTES FREMOVER

SENEST FREDAG DEN 1. OKTOBER KL. 12.00
TIL MAIL: anne@langsoe-friskole.dk

Der tilbydes kun test 1 gang om ugen. Hvilken dag meldes ud når vi kender antal af elever der skal testes.

Sundhedsstyrelsen anbefaler og opfordrer til, at alle ikke-vaccinerede og ikke tidligere smittede lader sig frivilligt teste en gang ugentligt. Der sker løbende ændringer i den nationale teststruktur. I kan holde jer opdaterede på Coronavirus:Teststeder og åbningstider - Region Midtjylland (rm.dk)

29.09.21(LL)
Vi er blevet inviteret til Klejtrup Musikefterskole torsdag d. 14. oktober. 6. til 9.klasse deltager.
Vi skal se en musik- og teaterforestilling, der handler om forventninger. Forestillingen vil give et bud på dette gennem musik, stomp, dans, video og teater.
Vi skal cykle og kører lige efter morgensamling. Vi er hjemme på skolen igen ca. kl. 13.
I har timer, når I kommer tilbage efter jeres skema.
I skal medbringe cykel, madpakke og fornuftig tøj til turen.
Kristian og Lone cykler med.

29.09.21(LL)
Hej.
Vi skal have motionsdag fredag d. 15. oktober.
Vi mangler 6-8 forældre til at hjælp med forskelligt.
Opgaverne er: Varme og servere suppe, trafikvagt, optælling, frugt skæres og oprydning.
Løbet foregår fra kl. 10-11.
Frugten skal skæres inden, suppen skal være klar til efter.
I skal kontakte Karoline på 22338053.
På forhånd tak.
Hilsen Lærerne
22.09.21. (TK)
Eleverne får fri efter 5. time i morgen torsdag

30.08.21 (AF)
COVID TEST ELEVER over 12 år
I øjeblikket kommer kommunens testpersonale på Langsø Friskole to gange om ugen, tirsdag eftermiddag og fredag morgen.
Der har dog kun været 2 elever der har benyttet sig af tilbuddet, og de skulle vist være færdig vaccineret nu.
Jeg skal derfor have besked fra jer senest tirsdag d. 31. 08 kl. 9.00 hvis jeres børn fremadrettet skal PCR testes på skolen.
mail: anne@langsoe-friskole.dk

18.8.2021
Her med et referat fra forældremødet.
Hilsen Lone
_________________________________________________
10.08 (MS)
Lejrskole til Trevældcentret ved Vinderup

Alle møder kl. 08.30 tirsdag den 24. august på skolen.
0.-3. klasse skal have én overnatning og skal hentes af jer forældre onsdag mellem kl 15.30-16.30. Vi kører sammen i bus der ud.
4.-9. klasse skal have to overnatninger.

Alle fra 5.-9. klassetrin cykler til og fra lejrturen. (4. klasses elever, KAN cykle, dette aftaler Torben med den enkelte elev.))
Ruten er ca. 60 km på så små veje som muligt, vi kører stille og roligt og med pauser undervejs.

Der skal medbringes drikkedunk, madpakke, tøj efter vejret, evt. skifte tøj, og penge til at snolde lidt for.

CYKELLISTER:
Sørg for cyklen er i orden og pumpet og indstillet, da det er ufatteligt hårdt at cykle 60 km, hvis f.eks. sadelhøjden eller andet ikke er i orden. Husk CYKELHJELM

Trevældcentret
Trevældvej 7
Herrup
7830 Vinderup

Der skal medbringes:
Madpakke til tirsdag 10 mad/frokost og drikkedunk.
Sovepose/dyne, pude lagen.
Sovedyr
Nattøj
Toiletsager, håndklæde
Regntøj, skiftetøj, kondisko, gummistøvler, skiftetøj, samt tøj til at være ude i.
Badetøj og badesko
ALT MED NAVN I

Hvis der er nogle specielle hensyn, som f.eks. medicin, så giv lærerne besked.

Vi har jeres telefonnumre med, og vi har vores mobiler med. Hvis I skulle give en vigtig besked, vil vi svare, så snart vi har tid.

INGEN MOBIL TELEFONER PÅ TUREN, heller ikke cykellisterne.

0.-3. kl:
Torsdag er SFO pasningsdag for alle.
fredag er en skole lukkedag, SFO åben efter behov og med tilmelding.

Venlig hilsen lærerne
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.8.2021 (LL)
Første skoledag i morgen, lørdag d. 7.august
• Mødetid  kl. 9-12.00
• Fælles start og velkomst i skolegården for alle børn. Herefter i klassen.
• Medbringe en lille 10-madpakke og drikkedunk.
  • Forældrene mødes i gymnastiksalen kl. 10-11
  • Fælles rundbold på stadion kl. 11-12
  • Fri kl. 12
Hej Allesammen
Jeg glæder mig til at se jer og komme i gang med et godt skoleår uden corona. Husk at det stadig er en god ide at vaske hænder, når man kommer i skole. I går ind gennem hovedindgang ligesom alle andre.

Vi ses.
Kærlig hilsen Lone