Klasseside 6.

eReolen GO!

Kære allesammen,
Vi er så heldige at skolen har fået adgang til lyd- og e-bøger på bibliotekernes tjeneste eReolen GO! Det eneste I skal gøre er at logge ind med barnets uni-login. Så kan barnet låne 10 lydbøger og 10 e-bøger om måneden.
Disse bøger kan barnet lytte til eller læse selv eller sammen med jer. Der er både børne- og ungdomsbøger at vælge imellem og i mange genrer.

God fornøjelse!
mvh
Mette B

13/9-2018

Kære forældre i 6 kl.

I dag er der 8 ud af 10 elever som ikke har lavet lektier i matematik.
Jeg har brug for, at I forældre følger op på jeres børns lektier hver dag. Jeg vil igen gerne bede jer forældre om, at I skriver til mig inden matematiktimen, hvis jeres barn ikke har lavet lektier.

Der er kun 1 ud af 8 forældre som har skrevet til mig i dag. jeres børn er endnu ikke klar til at tage ansvaret for deres lektier selv. Det er i sidste ende jer forældre, som har ansvaret for at lektierne bliver lavet til tiden, og at jeg får besked hvis de ikke er lavet.

Få en god snak med jeres børn om hvordan i strukturerer lektierne sammen.
Min tid er givet bedst ud til, at hjælpe eleverne med matematiken og ikke til at registrere og samle op på hvem der ikke har lavet lektier.

Venlig hilsen Trine.
Kære forældre i 6 kl.

jeg har snakket lektier med jeres børn i dag, da mange ikke havde styr på deres lektier.
Hvis jeres børn ikke har lavet lektier til timen, vil jeg gerne have en besked fra jer om hvorfor og hvornår de så er lavet til, inden timen starter.
Jeg vil altid gerne hjælpe hvis noget er svært.  Men start i god tid.
Hilsen Trine
4. september

Hej 5.-6.-7.-8. klasse - i næste uge er vi hjemme fra lejrturen, forventeligt mellem klokken 12 og 13, ankomst afhænger af holdets evne til at cykle :) men det er svært at sige præcis ankomst. Jeg kan slå op på FB når vi ved mere sikkert, hvornår vi er fremme, fx når vi er i Bjerregrav.

Hilsen Kristian
Kor på Langsø Friskole 2018-2019
29. august 2018

Kære forældre og børn på Langsø friskole.

Som de foregående år tilbyder vi kor på skolen for både piger og drenge i klasserne 2.-6.

Timerne kommer til at ligge på tirsdage 13.50-14.50 og vi skal blandt andet synge moderne, rytmiske sange og årstidsange. Vi skal lave Icebreakers (aktiviteter, hvor vi finder den fælles fornemmelse, arbejder med rytme mm) og selvfølgelig 1-2 optrædener for skolen i skoletiden.

Der vil være kor i ugerne:
43-45
47-51
2-4
8-14
I hullerne mellem korgangene er der ferier og emneuger, hvor undervisningen er aflyst.

NB! Der er bindende tilmelding!
Vi har tidligere år har oplevet at nogle er sprunget fra undervejs og så står vi med ganske få elever i koret, som så bliver en meget dyr undervisning på skolen.

Tilmelding til kor foregår ved at I sender en mail på mail@langsoe-friskole.dk senest onsdag den 10. oktober 2018

Koret bliver oprettet, hvis der er mindst 12 børn, der ønsker at deltage.
Mette B

LEJRTUR HELE SKOLEN 10.-12. september 2018

Alle møder kl. 08.30 mandag d. 10. september på skolen.
Bussen henter os, der ikke skal cykle kl. 09.00.

For 5.-8. klasse
Alle fra 5. - 8. klassetrin skal cykle på lejrtur.
Ruten er ca. 45 km og på så små veje som muligt. Vi kører stille og roligt og med pauser undervejs.
Der skal medbringes drikkedunk, madpakke, tøj efter vejret, evt. skiftetøj, og penge til at snolde lidt for.

Sørg for cyklen er i orden, pumpet og indstillet, da det er ufatteligt hårdt at cykle 45 km, hvis f.eks. saddelhøjden m.m. ikke passer. Husk CYKELHJELM!! :)

Lejrgårdens adresse
Lejrgården Dollerup
Hestbækvej 81
9640 Farsø

Der skal medbringes
Madpakke til mandag frokost og drikkedunk. (De der får kromad, får madpakke med)
Sovepose/dyne, pude og lagen.
Sovedyr
Nattøj
Toiletsager og håndklæde
Regntøj, skiftetøj, kondisko, gummistøvler, samt tøj til at være ude i.
Badetøj, hvis man vil deltage i morgensvømning.
En lommelygte kunne være godt.
DER SKAL NAVN I ALLE TING

Hvis der er nogle specielle hensyn, som f.eks. medicin, så giv lærerne besked.

Vi har jeres telefonnumre med, og vi har vores mobiltelefoner med, hvis I skulle give en vigtig besked, vi svarer så snart vi har tid.

INGEN MOBILTELEFONER PÅ TUREN!

Vi glæder os til nogle dejlige dage med jeres børn.

lærerne

Morgenbadning sidste år.

Fortælling sidste år.

Bueskydning sidste år.

Find facebooksiden 6.klasse på Langsø Friskole.