Klasseside 4.-5.

Faguge i uge 43
1/10-21
Kære alle,

Da jeg har været syg de sidste par dage, kan der være nogle elever, der ikke har fået arbejdet med Dansk Direkte lige så meget, som de plejer. Derudover er der kun givet én side for i matematikbogen, som er til på tirsdag. Månedsopgaven skal først afleveres på fredag om en uge, og det er ikke meningen, den skal laves som lektier derhjemme.

Hvis der er spørgsmål eller problemer med lektier til næste uge, er I velkomne til at skrive til mig på tlf. 22 33 80 53.

Rigtig god weekend til alle.

Karoline
30.09.21/AF
COVID KVIKTEST AF ELEVER

Som tidligere meldt ud fortsætter tilbuddet om test på skolerne. I modsætning til den tidligere udmelding, forventes det nu, at tilbuddet om test kommer til at fortsætte indtil årets udgang, men som vi ved, kan tingene meget hurtigt ændre sig.
Derudover vil der fremadrettet skulle tilbydes frivillig test af
- elever fra og med 9 år.

DA TILBUDDET OM TEST AF ELEVER PÅ SKOLER FORTSAT ER FRIVILLIGT, VIL VI MEGET GERNE HAVE EN TILBAGEMELDING FRA JER, OM I ØNSKER AT JERES BARN FREMOVER SKAL TESTES

SENEST FREDAG DEN 1. OKTOBER KL. 12.00
TIL MAIL: anne@langsoe-friskole.dk

Der tilbydes kun test 1 gang om ugen. Hvilken dag meldes ud når vi kender antal af elever der skal testes.

Sundhedsstyrelsen anbefaler og opfordrer til, at alle ikke-vaccinerede og ikke tidligere smittede lader sig frivilligt teste en gang ugentligt. Der sker løbende ændringer i den nationale teststruktur. I kan holde jer opdaterede på Coronavirus:Teststeder og åbningstider - Region Midtjylland (rm.dk)

29.09.21(LL)
Hej.
Vi skal have motionsdag fredag d. 15. oktober.
Vi mangler 6-8 forældre til at hjælp med forskelligt.
Opgaverne er: Varme og servere suppe, trafikvagt, optælling, frugt skæres og oprydning.
Løbet foregår fra kl. 10-11.
Frugten skal skæres inden, suppen skal være klar til efter.
I skal kontakte Karoline på 22338053.
På forhånd tak.
Hilsen Lærerne
13/9-21
Kære alle,

Første månedsopgave i dansk er nu afleveret og rettet. Jeg synes, der er arbejdet godt med materialet og glæder mig til at se en udvikling hen over året. De får den tilbage i morgen og får den med hjem i tasken, så I sammen kan se på, hvordan det er gået. Det er ikke alle, der har nået at lave det hele, og det er helt ok her i første månedsopgave. Der er lidt forskel på, hvor meget der er rettet, og det skyldes, at jeg sætter fokus på få grammatiske ting hver gang. I denne omgang er der særligt rettet stort begyndelsesbogstav ved start af ny sætning og ved egennavne. Snak gerne med jeres børn om opgaverne og mine rettelser og giv besked, hvis I undrer jer over noget.

Månedsopgave 2 udleveres i morgen og afleveres fredag d. 8. oktober.

Karoline
6/9-21
Hej alle,

Fra i år skal alle medbringe passer og vinkelmåler i deres penalhus. Husk også at sende høretelefoner med børnene i skole.

Vh. Karoline
Referat af forældremøde d. 12/8-21
Tak for et rigtig godt møde i torsdags.

Referat af forældremøde i 4.-5. klasse i skoleåret 21/22 kan læses her.

Vh. Karoline

10.08 (MS)
Lejrskole til Trevældcentret ved Vinderup

Alle møder kl. 08.30 tirsdag den 24. august på skolen.
0.-3. klasse skal have én overnatning og skal hentes af jer forældre onsdag mellem kl 15.30-16.30. Vi kører sammen i bus der ud.
4.-9. klasse skal have to overnatninger.

Alle fra 5.-9. klassetrin cykler til og fra lejrturen. (4. klasses elever, KAN cykle, dette aftaler Torben med den enkelte elev.))
Ruten er ca. 60 km på så små veje som muligt, vi kører stille og roligt og med pauser undervejs.

Der skal medbringes drikkedunk, madpakke, tøj efter vejret, evt. skifte tøj, og penge til at snolde lidt for.

CYKELLISTER:
Sørg for cyklen er i orden og pumpet og indstillet, da det er ufatteligt hårdt at cykle 60 km, hvis f.eks. sadelhøjden eller andet ikke er i orden. Husk CYKELHJELM

Trevældcentret
Trevældvej 7
Herrup
7830 Vinderup

Der skal medbringes:
Madpakke til tirsdag 10 mad/frokost og drikkedunk.
Sovepose/dyne, pude lagen.
Sovedyr
Nattøj
Toiletsager, håndklæde
Regntøj, skiftetøj, kondisko, gummistøvler, skiftetøj, samt tøj til at være ude i.
Badetøj og badesko
ALT MED NAVN I

Hvis der er nogle specielle hensyn, som f.eks. medicin, så giv lærerne besked.

Vi har jeres telefonnumre med, og vi har vores mobiler med. Hvis I skulle give en vigtig besked, vil vi svare, så snart vi har tid.

INGEN MOBIL TELEFONER PÅ TUREN, heller ikke cykellisterne.

0.-3. kl:
Torsdag er SFO pasningsdag for alle.
fredag er en skole lukkedag, SFO åben efter behov og med tilmelding.

Venlig hilsen lærerne
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
10.08. (TK)
Kun til 5. kl.
På mandag i næste uge den 16. august, skal vi igen deltage i indsamlingscykelløbet Danmark rundt, som samler penge ind til børnecancerfonden. Vi skal deltage på de sidste kilometer fra Tjele Gods til Langsødal.
Vi skal være ved godset kl. 15.00 og forventer at være færdige ved Langsødal i tidsrummet 16.15-16.30 hvis alt går efter planen. Herefter har eleverne fri.
Vi plejer også at bruge cykelløbet til at få tjekket cyker og cykelkundskaber inden vi i uge 34 skal cykle til vores lejskole på Trevældecenteret.
Se mere om selve cykel her:

_______________________________________________________________________