Klasseside 4.-5.klasse

18. august 2019

Det her er smart og let at gå til:
En side, hvor I kan indtaste lixtal op til 20 og få forslag til e-reolenGO.
LINK HER

Mvh Mette B

16/8-19

Lejrskole til Lejrgården ved Hvalpsund

Alle møder kl. 08.30 tirsdag den 27. august på skolen.
0.-3 klasse skal have én overnatning og skal hentes, som vi plejer, af jer forældre onsdag mellem kl 15.00-17.00.
4.-8. klasse skal have to overnatninger. Vi håber meget at I forældre til eleverne i 4. klasse, har mulighed for, at hente eleverne torsdag formiddag inden kl. 11.00. Samkørsel er jo en mulighed.

Alle fra 5.-8. klassetrin cykler til og fra lejrturen.
Ruten er ca. 45 km på så små veje som muligt, vi kører stille og roligt og med pauser undervejs.

Der skal medbringes drikkedunk, madpakke, tøj efter vejret, evt. skifte tøj, og penge til at snolde lidt for.

Sørg for cyklen er i orden og pumpet og indstillet, da det er ufatteligt hårdt at cykle 45 km, hvis f.eks. sadelhøjden eller andet ikke er i orden. Husk CYKELHJELM

Lejrgården Dollerup
Hestbækvej 81
9640 Farsø

Der skal medbringes:
Madpakke til tirsdag 10 mad/frokost og drikkedunk.
Sovepose/dyne, pude lagen.
Sovedyr
Nattøj
Toiletsager, håndklæde
Regntøj, skiftetøj, kondisko, gummistøvler, skiftetøj, samt tøj til at være ude i.
Badetøj, hvis man vil deltage i morgen sopning
ALT MED NAVN I

Hvis der er nogle specielle hensyn, som f.eks. medicin, så giv lærerne besked.

Vi har jeres telefonnumre med, og vi har vores mobiler med. Hvis I skulle give en vigtig besked, vil vi svare så snart vi har tid.

INGEN MOBIL TELEFONER PÅ TUREN - heller ikke cyklisterne.

Venlig hilsen lærerne

Hej Forældre.
Første uge er næsten gået og eleverne har fået de første bøger og materialer. Vi vil lige minde om at bøger skal pakkes ind. Pennalhuset skal fyldes op og det er vigtigt at alle har hørerbøffer, når de bla. skal høre lektioner på Matematikfessor.
Vi gennemgår de faglige, sociale og praktiske ting på forældremødet torsdag d. 22.8.
4.kl forældre må gerne have tænkt over, om I har mulighed for at hente elever fra Lejrgården inden kl. 11, d. 29.8. Frederik N.s mor Charlotte og Marias mor Maibrit har meldt sig.
Derudover skal vi på tur til Ulbjerg Klint, d. 11.9, hvor hele klassen skal med. Vi håber, l kan være behjælpelige med kørsel for hele klassen den dag. Hvis I kan, må I meget gerne sige det til forældremødet.
Karoline og Lone

14.8.19
P-fag om mandagen
Holddeling mellem madkundskab og Håndværk-design.
Vær opmærksom på at i de uger hvor eleverne har
madkundskab er de 2 lektioner og de har fri kl. 15.10
og de uger hvor det er Håndværk-desing her de 3
lektioner og fri kl. 15.55