Klasseside 4.-5.klasse

Emneuge: Motionsuge.

Vi skal i uge 41 have emneuge, hvor vi traditionen tro har motionsuge. Børnene skal i løbet af ugen dyrke forskellige aktiviteter:
1) Gøglerdag, hvor motorikken bliver udfordret
2) Da far var dreng, her leger vi gamle lege, som mor og far legede på gaden og i skoven
3) Dragedag, vi bygger og får en drage til at flyve
4) Svømmehal (kun 2.-8. klasse) 2.-6. klasse laver vandlege og vand tilvænningsøvelser, men 7.-8. klasse SKAL tage svømmemærke.
5) Læs og løb (0.-1. klasse).

HUSK: tøj til at bevæge sig i, madpakke, drikkedunk, (cykel for dem, der vil cykle fredag), badetøj m.m. til svømmehalsdag.
Bog til Løb og læs (0.-1. klasse).
Fredag skal vi have skolernes motionsdag, 4.-8. klasse må cykle på en lukket bane på cykelstien, lige uden for Vammen, mens resten af eleverne skal løbe på lukket bane inde i Vammen.
Alle dage starter 08.30 med morgensamling, og fri klokken 13.30. Dog har de børn der er i svømmehallen, først fri klokken 14.36 den dag de er i svømmehallen.
Fredag er fra 0830-1200 for alle!

Mandag: Gøglerdag
Tirsdag: Svømmehal
Onsdag: Dragebygning
Torsdag: Dengang far var dreng
Fredag: Skolernes motionsdag

7. – 8. klasse følger fast 0.-1. klasse.
Vi mangler 4 forældre til mad og trafik observation, meld ind på 60 94 67 94.
Hilsen Lærerne 😊
Hej Forældre i 4. og 5.kl
Som vi aftalte til forældremødet, skal vi på tur til Ulbjerg Klint på onsdag d. 11. sep.

Vi tager afsted fra skolen kl. 8.30.
Derud kører:
Mikkel Ms mor, Jeanette 4 elever
Willems far, Jehan 6 elever
Jakobs far, Morten 7 elever
Karoline 4 elever
Lone 4 elever

Afhentning kl. 14, fra Grøndalsvej 3, Ulbjerg, 8832 Skals (Lones adresse)
Her kører:
Malene og Isabellas mor, Helle 4 elever
Mikkel As mor, Helene 6 elever
Nayas mor, Ann 3 elever
Lauras mor, Anne 4 elever
Karoline 4 elever
Lone 4 elever

Til turen skal eleverne medbringe:
Madpakke til 10 og 12 pause.
Fornuftig tøj og sko(gummistøvler), vejrudsigten skifter, men regn er bestemt en muligt
Eleverne må gerne have deres mobil med (skal bruges til opgaver/billeder)

Vi håber på en god dag
MVH Karoline og Lone
Hej alle forældre,

Tak for et godt møde - jeg skriver lige for at følge op på et par ting.

Først og fremmest tak for hjælpen med kørsel både på torsdag og onsdag d. 11., når vi skal på tur. Derudover er det nu på plads, at 4. klasse, når de bliver hentet på torsdag, kan være på skolen, til de normalt ville have fri kl. 12.45, uanset om det går i SFO eller ej.

Derudover vil jeg lige minde om, at alle skal have passer og vinkelmåler i deres penalhus og skal medbringe høretelefoner i skole.

/Karoline

18. august 2019

Det her er smart og let at gå til:
En side, hvor I kan indtaste lixtal op til 20 og få forslag til e-reolenGO.
LINK HER

Mvh Mette B

16/8-19

Lejrskole til Lejrgården ved Hvalpsund

Alle møder kl. 08.30 tirsdag den 27. august på skolen.
0.-3 klasse skal have én overnatning og skal hentes, som vi plejer, af jer forældre onsdag mellem kl 15.00-17.00.
4.-8. klasse skal have to overnatninger. Vi håber meget at I forældre til eleverne i 4. klasse, har mulighed for, at hente eleverne torsdag formiddag inden kl. 11.00. Samkørsel er jo en mulighed.

Alle fra 5.-8. klassetrin cykler til og fra lejrturen.
Ruten er ca. 45 km på så små veje som muligt, vi kører stille og roligt og med pauser undervejs.

Der skal medbringes drikkedunk, madpakke, tøj efter vejret, evt. skifte tøj, og penge til at snolde lidt for.

Sørg for cyklen er i orden og pumpet og indstillet, da det er ufatteligt hårdt at cykle 45 km, hvis f.eks. sadelhøjden eller andet ikke er i orden. Husk CYKELHJELM

Lejrgården Dollerup
Hestbækvej 81
9640 Farsø

Der skal medbringes:
Madpakke til tirsdag 10 mad/frokost og drikkedunk.
Sovepose/dyne, pude lagen.
Sovedyr
Nattøj
Toiletsager, håndklæde
Regntøj, skiftetøj, kondisko, gummistøvler, skiftetøj, samt tøj til at være ude i.
Badetøj, hvis man vil deltage i morgen sopning
ALT MED NAVN I

Hvis der er nogle specielle hensyn, som f.eks. medicin, så giv lærerne besked.

Vi har jeres telefonnumre med, og vi har vores mobiler med. Hvis I skulle give en vigtig besked, vil vi svare så snart vi har tid.

INGEN MOBIL TELEFONER PÅ TUREN - heller ikke cyklisterne.

Venlig hilsen lærerne

Hej Forældre.
Første uge er næsten gået og eleverne har fået de første bøger og materialer. Vi vil lige minde om at bøger skal pakkes ind. Pennalhuset skal fyldes op og det er vigtigt at alle har hørerbøffer, når de bla. skal høre lektioner på Matematikfessor.
Vi gennemgår de faglige, sociale og praktiske ting på forældremødet torsdag d. 22.8.
4.kl forældre må gerne have tænkt over, om I har mulighed for at hente elever fra Lejrgården inden kl. 11, d. 29.8. Frederik N.s mor Charlotte og Marias mor Maibrit har meldt sig.
Derudover skal vi på tur til Ulbjerg Klint, d. 11.9, hvor hele klassen skal med. Vi håber, l kan være behjælpelige med kørsel for hele klassen den dag. Hvis I kan, må I meget gerne sige det til forældremødet.
Karoline og Lone

14.8.19
P-fag om mandagen
Holddeling mellem madkundskab og Håndværk-design.
Vær opmærksom på at i de uger hvor eleverne har
madkundskab er de 2 lektioner og de har fri kl. 15.10
og de uger hvor det er Håndværk-desing her de 3
lektioner og fri kl. 15.55