Klasseside 0.-1.

21.06.2021

Så er vi gået ind i den sidste skoleuge, inden sommerferien.
Vi vil onsdag rydde op, og gøre klar til, at skulle flytte i nyt lokale, som så står klart når ungerne møder ind igen efter ferien.
Torsdag har jeg lånt skolebussen, og så tager vi på tur til Hobro Mini Zoo.
Der skal medbringes en lille rygsæk med madpakke og drikkedunk, og der må medbringes 30 kr til lidt guf i kiosken. Vi er tilbage til skoledagen slutter.
Fredag er skoledagen fra kl. 08.30 - 12.00. Jeg giver rundstykker med tilbehør, og alle må have snoller med til eget forbrug (ikke chips og sodavand).
Jeg skal have klassen næste år, sammen med de kommende 0. klasses børn, og jeg er så glad for, at få lov til at fortsætte med Jeres børn i 0.-1. klasse 21/22
Vi ses til første skoledag eftert ferien lørdag d. . august kl. 9.00 - 12.00
De bedsate sommer hilsner Mette
-------------------------------------------------------------------------------------------------------