Gæstebog

I gæstebogen er alle velkommen til at skrive en hilsen. Det kunne være til skolen, til gamle eller nuværende kammerater eller en hilsen til skolens personale. Du kunne f.eks. også skrive om dine oplevelser med Langsø Friskole, enten som elev, forælder eller hvordan du nu har relation til skolen.
Skriv besked...
umla
22/09-2018
Hello. And Bye.
udayda
21/09-2018
Hello. And Bye.
oraha
20/09-2018
Hello. And Bye.
HenryCiz
20/09-2018
Paper Writing Service - EssayErudite.com We value excellent academic writing and strive to provide outstanding paper writing services each and every time you place an order. We write essays, research papers, term papers, course works, reviews, theses and more, so our primary mission is to help you succeed academically. Don't waste your time and order our paper writing service today! Best Essay Paper Writing Service -https://essayerudite.com
Dennissquax
20/09-2018
Do My Homework - EssayErudite.com I can't do my homework alone - that is not a problem anymore. EssayErudite.com will always be by your side whenever you call for writing help. EssayErudite represents a pool of native-speaking editors, proofreaders, instructors and writers to handle any writing task by the deadline. I need assistance to do my homework Do My Homework - https://essayerudite.com/do-my-homewo[...]
LottoAgeOt
20/09-2018
- . . , . ? , , , . , , , . , : ( ) , . , , , . , , , . « ». , , !
Haroldpag
19/09-2018
Write My Essay For Me - EssayErudite.com Can You Write Essay For Me ? How many times do students worldwide ask this question without finding an answer? We'd rather not check the official statistics. At the same time, essays appear to be probably among the most popular academic assignments. Students from various education establishments need to complete them constantly. If you are among those lucky ones, feel free to contact our customer service department and opt for an essay writing help. Write Essay For Me Write My Essay For Me - https://essayerudite.com/write-essay-[...]
Sashakn45
18/09-2018
. t a k . . . . , , . . , , , . . . , , . - . ? ? . , . . : «. » : 2018 : : 2018 / / / / / 2018 : 108 . : : , , , , , , , , , . 2018 HD 720, 1080, . . . 2018 - . , , . . , . , , , : . . hd . . 2018 . . . hd .
Justindot
18/09-2018
Write My Paper - EssayErudite.com Looking for an expert to write my paper for you? You are at the right place. Providing superior writing service appears to be our main specialization and passion. Our website is the best destination for every English-speaking student who calls for assistance when handling his or her daily academic tasks. write my paper Write My Paper - https://essayerudite.com/write-my-pap[...]
Tylertor
18/09-2018
Essay Writing Service - EssayErudite.com Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7. Apart from many other writing companies, we are rather picky when forming a professional staff of experts. Moreover, we try to make our every customer feel safe and pleased with the service. essay writing service Essay Writing Service - https://essayerudite.com
[ 1-10 ] 11-20 21-30 >>

 

4. januar 2011 - "Bodil" skriver:

"At vi for nu 1½ år siden valgte at flytte vores dengang 10-årige søn fra en kommunal skole til Langsø Friskole, har vist sig at være noget af det bedste, som vi nogensinde har gjort for vores barn. Fra at være en indesluttet og usikker dreng, som havde det svært både fagligt og socialt på sin tidligere skole, har vi nu fået en dreng, som med selvsikkert gå-på-mod, med succes og oprejst pande hver dag går glad i skole på Langsø Friskole. Så der skal lyde en STOR tak til personalet på skolen for deres omsorg for vores børn, for de trygge rammer, som de skaber for vores børn, og for på den måde de rent fagligt forstår at møde vores børn på netop deres niveau. Sidst men ikke mindst så skal Langsø Friskole roses for at tage løftet om at være en MOPPEFRI SKOLE seriøst!!!!!"

 

29. december 2010 - "andreas" skriver:

"jeg går langsø friskole det rigtig godt gå på den for før da det var en folkeskole havde jeg svært ved alt men nu kan jeg være med i det meste

hilsen andreas 7 kl"

 

9. november 2010 - "anna kristensen" skriver:

"hej jeg går på langsø jeg er blevet meget beder til mange af mine fag og det er jeg rigtig glad for skolen er meget god hilsen anna"

 

20. september 2010 - "Lotte Jensen" skriver:

"Hej allesammen, ja mig kender de fleste jo, for jeg er jo lidt overalt på skolen og i børnehuset.

Jeg syntes bare lige i skulle vide at jeg syntes at det er nogle fantastiske børn i har, jeg har haft den glæde at have alle , da jeg også fungerer som vikar, og det er en prakfuld oplevelse.

Som mor til 3 børn og 1 der er gået ud og på efterskole, vil jeg takke lærerne for jeg kan virkelig se at de lærer noget i forhold til folkeskolen, herfra skal lyde en stor tak til alle.

Hilsen Lotte"

 

17. juni 2010 - "Lone Jensen" skriver:

"1. skoleår er ved at være ovre for vores ælste dreng Markus. Det har fungeret perfekt med samlæsningen i 0.-1. klasse. Mette er en super klasselærer og har god hjælp i både Anne og Lotte, der begge hjælper i klassen efter behov.

Det er en kanon god ting at børnene starter med engelsk allerede i 0.-1. klasse. Markus kan allerede en hel del engelske ord.

Vi ser frem til mange års godt samarbejde både omkring Markus og hans to mindre brødre.

Lone Jensen"

 

28. maj 2010 - "Poul Erik Kristensen" skriver:

"1 år er gået siden Anna og Simon startede på Langsø Friskole.

Det var ikke uden bekymring at vi valgte at skifte skole. De kom begge fra den lokale kommuneskole med 26 børn i klassen, og en del uro til følge. I løbet af det år har de begge taget læring til sig i en fart som vi ikke troede muligt, og er fuldt på højde med deres kammerater.

De trygge rammer i skolen og ingen mobning har gjort sit til at det er gået så godt. En stor tak og ros skal også lyde til lærerne for den måde de tager hånd om børnene.

Mange hilsner

Lena & Poul Erik"

 

3. december 2009 - "Anja Glüsing (mor til Amalie Glüsing, 1. kl. 2009)" skriver:

"Amalie har været meget glad for at gå på Langsø Friskole. Den er lille og overskuelig og tryg. Den har været med til at give hende ballast. Hun er nu flyttet til en skole på Midtfyn med over 500 elever (alene 28 i hendes nye klasse). Det er nu engang ikke det samme. Vi savner Langsø Friskole. :)"

 

22. juni 2009 - "Kristian Ejsing-Duun" skriver:

"Hej Alle

Så er første år ved at være gået og det har været meget spændende!!!

Jeg har lært en masse herlige unger at kende, samt fået nogle nye arbejdskollegaer som er uundværlige.

Så her er bare at sige, at jeg glæder mig til at se alle til endnu et år, hvor jeg igen kan nyde de flestes selskab :) men først en dejlig sommerferie, som jeg håber alle vil nyde fuldt ud ;)

Hilsen Kristian"

 

21. marts 2009 - "chri" skriver:

"der er mange flotte billeder håber der kommer flere i den lange framtid for ude for os der er inde og se dem"

 

25. februar 2009 - "Emma Rokkjær" skriver:

"hej.

jeg går på langsø friskole og jeg er meget glad for at gå her. Lærene er søde og jeg elsker min klasse, det er verdens bedste klasse.

Tak...

hilse Emma 6. kasse"

Langsø Friskole | Haugårdsvej 4-6, Vammen, 8830 Tjele  | Tlf.: 87 99 93 01 | mail@langsoe-friskole.dk