Klasseside 7.-8.

Tirsdag den 20. august

Hej alle.
I idræt, har jeg med 2.-3. og 6., 7.-8. klasse, skal vi være ude indtil efterårsferien, uanset hvordan vejret er.
Alle SKAL i bad og skifte tøj fra inderst til yderst, så sent som i går, mandag den 19. august, havde vi idræt i noget der lignede et skybrud, så alle var helt gennemblødte. Derfor skifte tøj OG skifte sko.
Bad prioriterer jeg også, specielt i den alder jeg arbejder med i år, da børnene har godt af, at have et sundt forhold til at bade sammen, men også inden/under teenageårene, at lære, at det er godt med personlig hygiejne efter, at man har dyrket sport.
Der er IKKE tid til, at smøre sig ind med creme/bodylotion, og det ville være skønt, hvis ikke alle smykker er på de dage, hvor der er idræt, husk vi er små 20 børn der skal i bad og være færdige til at komme hjem på skolen.
HVIS I mener at deodorant er nødvendigt, så vær søde at sende en roll on med, da der nemt bliver krig i omklædningsrummet med spraydåser.

Hilsen Kristian
19.8.19
Valgfag
Efter tilbagemeldingerne om ønske om valgfag bliver det således, at ALLE elever får faget madkundskab, dette da der kun var 3 elever som ønskede billedkunst.
/TK
16/8-19

Lejrskole til Lejrgården ved Hvalpsund

Alle møder kl. 08.30 tirsdag den 27. august på skolen.
0.-3 klasse skal have én overnatning og skal hentes, som vi plejer, af jer forældre onsdag mellem kl 15.00-17.00.
4.-8. klasse skal have to overnatninger. Vi håber meget at I forældre til eleverne i 4. klasse, har mulighed for, at hente eleverne torsdag formiddag inden kl. 11.00. Samkørsel er jo en mulighed.

Alle fra 5.-8. klassetrin cykler til og fra lejrturen.
Ruten er ca. 45 km på så små veje som muligt, vi kører stille og roligt og med pauser undervejs.

Der skal medbringes drikkedunk, madpakke, tøj efter vejret, evt. skifte tøj, og penge til at snolde lidt for.

Sørg for cyklen er i orden og pumpet og indstillet, da det er ufatteligt hårdt at cykle 45 km, hvis f.eks. sadelhøjden eller andet ikke er i orden. Husk CYKELHJELM

Lejrgården Dollerup
Hestbækvej 81
9640 Farsø

Der skal medbringes:
Madpakke til tirsdag 10 mad/frokost og drikkedunk.
Sovepose/dyne, pude lagen.
Sovedyr
Nattøj
Toiletsager, håndklæde
Regntøj, skiftetøj, kondisko, gummistøvler, skiftetøj, samt tøj til at være ude i.
Badetøj, hvis man vil deltage i morgen sopning
ALT MED NAVN I

Hvis der er nogle specielle hensyn, som f.eks. medicin, så giv lærerne besked.

Vi har jeres telefonnumre med, og vi har vores mobiler med. Hvis I skulle give en vigtig besked, vil vi svare så snart vi har tid.

INGEN MOBIL TELEFONER PÅ TUREN - heller ikke cyklisterne.

Venlig hilsen lærerne

14.8.19
P-fag om mandagen
Holddeling mellem madkundskab og Håndværk-design.
Vær opmærksom på at i de uger hvor eleverne har
madkundskab er de 2 lektioner og de har fri kl. 15.10
og de  uger hvor det er Håndværk-desing her de 3
lektioner og fri kl. 15.55
Se planen her:

-------------------------------------------------------

13/8-2019
Skema over planlagte aktiviteter til lejrskolen i uge 35 kan findes her: Aktivitetsplan til lejrskolen
--------------------------------------------------------

Valgfag. Seddel til valg af fag.

____________________________

Vedr. Lejrskole i uge 37: Husk at tjekke om børnene har eget pas og gerne blå sygesikringskort. Skolen tegner også rejseforsikring.

/TK
______________________________________________

10 GODE GRUNDE TIL HVORFOR DIT BARN SKAL LÆSE HVER DAG:

eReolen GO!

Kære allesammen,
Vi er så heldige at skolen har fået adgang til lyd- og e-bøger på bibliotekernes tjeneste eReolen GO! Det eneste I skal gøre er at logge ind med barnets uni-login. Så kan barnet låne 10 lydbøger og 10 e-bøger om måneden.
Disse bøger kan barnet lytte til eller læse selv eller sammen med jer. Der er både børne- og ungdomsbøger at vælge imellem og i mange genrer.

God fornøjelse!
mvh