Klasseside 7.-8.

eReolen GO!

Kære allesammen,
Vi er så heldige at skolen har fået adgang til lyd- og e-bøger på bibliotekernes tjeneste eReolen GO! Det eneste I skal gøre er at logge ind med barnets uni-login. Så kan barnet låne 10 lydbøger og 10 e-bøger om måneden.
Disse bøger kan barnet lytte til eller læse selv eller sammen med jer. Der er både børne- og ungdomsbøger at vælge imellem og i mange genrer.

God fornøjelse!
mvh
Mette B

4. september

Hej 5.-6.-7.-8. klasse - i næste uge er vi hjemme fra lejrturen, forventeligt mellem klokken 12 og 13, ankomst afhænger af holdets evne til at cykle :) men det er svært at sige præcis ankomst. Jeg kan slå op på FB når vi ved mere sikkert, hvornår vi er fremme, fx når vi er i Bjerregrav.

Hilsen Kristian
Information om turen til Gøteborg:
På onsdag d. 5. september tager vi en dagstur til Gøteborg. Vi skal være i Frederikshavn senest kl. 7.45, hvilket vil sige, at der er afgang fra skolen kl. 6.00 på onsdag. Husk pas!

I skal fordeles på biler på følgende måde:
Derop:
Bil 1 (Lærkes far, Kent) : Mikkel, Lucas L., Karoline, Lærke
Bil 2 (Olivias mor, Pia): Olivia, Emmelie, Hjalte og Lucas M.
Bil 3 (Mathildes mor, Annemarie): Freja, Mathilde, Emilie og Chabrina

Hjem:
Bil 1 (Karolines far, Martin): Mikkel, Lucas L., Karoline, Lærke
Bil 2 (Mathildes far, Richard): Olivia, Emmelie, Hjalte, Lucas M., Freja, Mathilde, Emilie og Chabrina

Jeg hæver svenske kroner til klassen, når vi kommer frem, så alle skal enten skrive en mail til mig (på karo.sang@hotmail.com) eller sende en seddel med sit barn i skole i morgen med beløb, der skal hæves. Jeg mener, at vi på forældremødet aftalte, at 200 SEK var et passende beløb. Jeg får pengene efterfølgende. Vi er tilbage med færgen i Frederikshavn kl. 21.50 og klar til afhentning ca. kl. 22.00.

Vi har aftalt, at det er okay, at mobiler medbringes. Både i forhold til at kunne tage billeder undervejs og til at kunne ringe i tilfælde af, at det bliver nødvendigt.

Husk:
Madpakker (hvis ikke til hele dagen, købes mad selv i Gøteborg)
Tøj efter vejret - hvis det regner, skal I have regntøj med
Pas

Vi glæder os meget til en god tur sammen med jer alle.

ANMOD OM MEDLEMSKAB PÅ FACEBOOK-GRUPPEN
Facebook-gruppen hedder "7./8. klasse på Langsø Friskole 2018/2019".

LEJRTUR HELE SKOLEN 10.-12. september 2018

Alle møder kl. 08.30 mandag d. 10. september på skolen.
Bussen henter os, der ikke skal cykle kl. 09.00.

For 5.-8. klasse
Alle fra 5. - 8. klassetrin skal cykle på lejrtur.
Ruten er ca. 45 km og på så små veje som muligt. Vi kører stille og roligt og med pauser undervejs.
Der skal medbringes drikkedunk, madpakke, tøj efter vejret, evt. skiftetøj, og penge til at snolde lidt for.

Sørg for cyklen er i orden, pumpet og indstillet, da det er ufatteligt hårdt at cykle 45 km, hvis f.eks. saddelhøjden m.m. ikke passer. Husk CYKELHJELM!! :)

Lejrgårdens adresse
Lejrgården Dollerup
Hestbækvej 81
9640 Farsø

Der skal medbringes
Madpakke til mandag frokost og drikkedunk. (De der får kromad, får madpakke med)
Sovepose/dyne, pude og lagen.
Sovedyr
Nattøj
Toiletsager og håndklæde
Regntøj, skiftetøj, kondisko, gummistøvler, samt tøj til at være ude i.
Badetøj, hvis man vil deltage i morgensvømning.
En lommelygte kunne være godt.
DER SKAL NAVN I ALLE TING

Hvis der er nogle specielle hensyn, som f.eks. medicin, så giv lærerne besked.

Vi har jeres telefonnumre med, og vi har vores mobiltelefoner med, hvis I skulle give en vigtig besked, vi svarer så snart vi har tid.

INGEN MOBILTELEFONER PÅ TUREN!

Vi glæder os til nogle dejlige dage med jeres børn.

lærerne

Morgenbadning sidste år.

Fortælling sidste år.

Bueskydning sidste år.