Klasseside 7.-8.

Kære elever og forældre i 7-8 kl.

TAK for en rigtig dejlig aften hvor I elever leverede et super flot arrangement og de flotteste taler🤩❤️ Det skal nævnes at det ikke kun er jeres forældre som er stolte af jer🥳🥰TAK for de flotte ord, blomst og kampen på boldbanen❤️🙏🏽 Det har været en fornøjelse at lærer jer at kende igennem så mange år🌸

Jeg vil nyde den sidste tid på Langsø friskole sammen med jer skønne unger. Tænk at jeg har fulgt jer fra I startede som små skønne, generte, livlige banditter i 0. klasse. Det har været så fedt at se, opleve og hjælpe jer på vej i jeres skoletid. TAK fordi I har grint, åbnet op, taget imod og delt jeres gode og mindre gode dage sammen med mig, både personligt og fagligt❤️ I vil blive husket🌸
Jeg håber meget I vil tage opfordringen om, at danne en gammenelev forening. Så kan vi mødes til en genforeningsfest indimellem🤩 det vil jeg glæde mig til💃🏾🤸‍♂️

De kærligste hilsen Trine❤️
Sidste skoledag:

Så er tiden snart inde til sidste skoledag som, grundet Covid 19, bliver ændret en del i år.
Da den store klasse hverken skal klædes ud, kaste med karameller eller dyste mod lærerne i rundbold, så afholder vi dette på en lidt anden måde.

ONSDAG DEN 17/6-20 kl.17.00-20.00 vil hele lærerstaben gerne holde en fælles afslutning sammen med 7./8. klasse + forældre, her på skolen. Grundet maks antal på 50 personer kan vi desværre ikke invitere søskende med.

I skal selv medbringe mad- og drikkevarer, service og godt humør :)

Fredag den 26/6-20 er sidste skoledag for hele skolen, og der vil vi lærere spise morgenmad med 7./8.klasse kl.8.00-9.00.

Vi slutter af med fællessang "ferie, ferie, ferie" og så sender vi jeres børn på ferie kl.12.00.

Vh. Louise
 
 
 
8/6-2020
Så er der Gratis Børnebøger til hele sommeren

Der er aldrig blevet læst så mange bøger online som under skolelukningen, så det er nu, vi skal holde fast i de gode vaner. Det er nu, vi skal stoppe læsegabet og stopfodre læselysten.

Proceduren er som altid:
• Vi stiller 22 børnebøger gratis til rådighed fra nu til og med den 9. august
• ingen login, ingen registrering, ingen betaling, ingen restriktioner
• læs bogen med det samme, direkte på din pc, iPad eller smartphone
• spænding, humor, alvor
• vælg mellem streamede ”e-bøger” og et par spil
www.gratisbørnebøger.dk

Læs sammen med næsten 800.000 andre – også i undervisningen
Med tæt på 800.000 besøg på sitet siden sommeren 2014 har forfatterne bag læselystkampagnen GratisBørnebøger bevist, at man godt kan få børn til at læse løs, når bare bøgerne er lette at gå til.

Rigtig god sommer!
Bedste hilsner
Gratis Børnebøger


/mette b


 
1/6-2020
 
Sommertur 2020

Kære allesammen,
Tirsdag den 23/6-2020 tager hele skolen på sommertur. Denne gang skal vi ud på Hald naturskole, hvor 4 naturvejledere der har spændende programmer for de ældste i 5.-8. klasse og for de yngste i 0.-4. klasse. Børnene bliver delt op i 4 hold, så vi kan sørge for afstand og hygiejne på dagen.

De yngste kører i bus derud, mens de ældste skal cykle.

Programmet med naturvejlederne er fra 9.00-13.00. Derefter tænder vi op i et bål og hygger os frem til kl. 15.00, hvor de yngste skal hentes og de ældste skal cykle hjem til skolen.

Når de yngste skal hjem, vil vi meget gerne have jeres hjælp til at få dem hentet. De skal hentes fra mellem 15.00 og 15.30 ved Naturskolen ved Hald, Ravnsbjergvej 71, 8800 Viborg

Skriv på jeres klasses facebookside på det tilsvarende opslag, hvis I kan hente børn på dagen, og hvor mange I kan have i bilen.

På forhånd tak for jeres hjælp 🤩

Lærerne


 
torsdag 14/5-2020
Til alle med børn med læse- og skrivevanskeligheder

Der er kommet en ny portal, ordblindhed.dk, der skal være hele Danmarks ordblindeportal, hvor man kan finde instruktionsvideoer, artikler mm.

Klik ind og kig på den!

mvh
Mette B
onsdag 29/4-2020
 
FJERNUNDERVISNING - EN OVERSIGT

mandag: dansk (Louise)
tirsdag: matematik (Karoline)
onsdag: sprog (Louise)
torsdag: naturfag (Karoline)
fredag: dansk/ fortælle (Torben)

Dagsrutinen er sådan her:
8.00-8.30: godmorgen og fælles intro
8.30-13.00: arbejde i arbejdsgrupper og alene
10.00-11.00: I kan blive ringet op af læreren, hvis I har stillet et spørgsmål på sms inden.
13.00-14.00: spørgetid for enkelte elever eller en arbejdsgruppe
14.00: aflevering/ opgaverne skal være færdige
14.00-14.30: opsamling, tak for i dag
 
 
mvh
Mette B
tirsdag 21/4-2020
ORDBLINDELAB

Vi har fået adgang indtil videre til siden ORDBLINDELAB, hvor alt det nyeste indenfor læse-skrive teknologi findes med instruktionsvideoer mm.

Hvis I har spørgsmål til jeres programmer er det derfor en rigtig god ide at kigge på denne side for svar.

mvh
Mette B
 
 
17/4-20
NYT OM FJERNUNDERVISNING FRA UGE 17
Fra mandag d. 20. kommer fjernundervisningen til at få nye rammer. Det betyder, at der hver dag vil være én lærer, der er ansvarlig for fjernundervisningen. Han/hun vil sige godmorgen og give en kort introduktion til dagens arbejde hver dag kl. 8 på Teams. Derefter skal der arbejdes selvstændigt og i arbejdsgrupper frem til kl. 13. Fra kl. 13-14 er den pågældende lærer til rådighed på telefonen og kan kontaktes for at få hjælp. Kl. 14 er der hver dag fælles opsamling med lærer ligeledes på Teams.

Skema til fjernundervisning bliver således som følger:
Kl. 8.00-8.30: Godmorgen og introduktion på Teams
Kl. 8.30-13.00: Selvstændigt arbejde i grupper eller individuelt
Kl. 13.00-14.00: Læreren er til rådighed på telefon til at vejlede og hjælpe med dagens opgaver
Kl. 14.00-14.30: Fælles opsamling og tak for i dag på Teams

Alle elever skal mandag morgen tilgå Teams. Her følger en guide til dette:
- Gå til www.office.com
- Log ind med dit Office-login. Hvis du ikke har dette, skal du kontakte Karoline.
- Tryk på Teams - Når du kommer ind på Teams, er der nogle forskellige valgmuligheder til venstre. Her skal du vælge ”Kalender” og trykke ”Deltag” på det møde, der er planlagt til mandag kl. 8.00.
- Når du kommer ind i mødet, skal du slå lyden fra din mikrofon, så det kun er læreren, der snakker.

Mere information om brugen af Teams vil komme, når vi snakker sammen mandag. Første punkt er blot, at alle kan logge ind og kan tilgå de møder, vi lærere opretter.

Mvh. Karoline
16/4-2020

Til alle i 7.-8. klasse, der bruger CD-ord

Vi har fået adgang til programmet MiVo, hvor man kan træne sine færdigheder i brugen af CD-ord. Få genopfrisket #_* så I er helt skarpe, når I skriver tekster.

Klik ind her: MiVo
og log ind på programmet med uni-login.

Velbekomme ☺️

Hilsen Mette B
 
 
 
Påskeferie :)
 
Så er det i dag, at i får påskeferie, og jeg tør godt spå, at i alle glæder jer ;)
Det har været en noget anderledes måde at undervise og blive undervist på. Nogle er glade for fjernundervisningen, hvorimod andre savner klasserumsundervisningen. Der er både fordele og ulemper ved fjernundervisningen. Men det har også været en udfordring for os som lærere. For vi har ikke prøvet dette før. Men vi bliver da bedre og bedre med tiden :) Gamle hunde kan også lære nye tricks ;) 
 
Selvom i tænker, at ferie er lig med lektiefri, så husk at der gerne skal læses lidt hver dag (ellers kommer i ud af form + at vi går igang, onsdag i uge 16, med jeres boganmeldelse). Jeg får lavet og givet jer feedback i løbet af ferien, da jeg ikke har haft meget tid til andet end at lægge lektier op, hjælpe elever og forældre i disse uger. 
 
Vi ved endnu ikke om vi starter op på skolen efter ferien, men vi venter på en udmelding. I får besked, så snart vi ved noget. 
 
Jeg håber, at i får en rigtigt dejlig påskeferie trods omstændighederne, og så glæder jeg mig til at se jer igen engang :) Og hvis ikke det bliver fysisk efter ferien, så får vi oprettet noget virtuelt :)
 
Mange påskehilsner fra Louise :)
Kære elever.
Så kom vi til sidste dag i den første anderledes uge med fjernundervisning. Jeg håber, at i alle kan holde modet oppe, og synes det er en ret så spændende måde at lære på, nu når vi ikke kan være sammen.
 
 
Alle skal huske at få lavet opgaverne færdige på Alinea. Jeg kan se derinde, hvem der har lavet og hvem der mangler. Og i Ny skriftlig for syvende og ottende tages der billeder af de færdiglavede sider, som sendes til mig på 42372610 (har jeg også skrevet på Classroom). Derudover så få skrevet "færdigt" på Classroom, når i har lavet jeres lektier. Dette giver mig et bedre overblik. 
 
Jeg håber, at i får slappet af i weekenden og IKKE  samles for at hygge jer med venner og familie, men tager dette seriøst. Mine børn er i hjemmekarantæne hos deres far, da de har været til guldbryllup med nogle, der var smittede, og de hoster alle meget. Så vi tager det meget seriøst! 
 
Mange hilsner fra Louise 
Hej 7./8.klasse :) 
 
Så er ugen med fjernstudie startet. Det hele er lidt mærkeligt, men jeg ved, at i er dygtige indenfor digitale læremidler, så i skal nok klare det. Ellers står vi lærere til rådighed pr. telefon eller over vores "Classroom" med hjælp til jeres lektier.
Så forældre, i skal ikke frygte, at i skal til at lære dem det hele, men i skal støtte dem i, at de får lavet deres lektier. Der bliver skrevet på lektiesiden, og også gjort opmærksom på, hvis der bliver skrevet på classroom, med lektier. 
Mange hilsner fra Louise :) 
 
 
13/3-2020
Godmorgen 7./8. og forældre.

Jeg har oprettet en gruppe til klassen på det, der hedder Google Classroom. Det gør det let for mig og jer at følge med i de opgaver, I laver hjemme de næste 14 dage. I skal logge ind på Google Classroom med jeres Google-konto, og så skal I tilføje en gruppe ved at bruge koden: jhdnhus.

Hvis I downloader Google Classroom som app, får I notifikationer, når der bliver lagt en ny opgave ind til jer.

Jeg vil være online til at besvare spørgsmål, og jeg kan kontaktes på tlf. 22 33 80 53, når man har brug for hjælp.
 
Vh. Karoline
 
7/2-2020
 
Fastelavn
Mandag d. 24. februar er der fastelavn på Langsø Friskole

Eleverne møder til alm. tid og medbringer madpakker og drikkedunk samt deres udklædningstøj. Vi skal slå katten af tønden, hygge og lege hele dagen. Alle kommer udklædt store som små, og der vil blive serveret en fastelavnsbolle sidst på dagen.
Vi vil derfor blive meget glade, hvis I forældre vil bage lækre fastelavnsboller til klassen😊 Giv besked til klasselæreren😊

Program for dagen:

kl. 8.30-9:00 Morgensamling
kl. 9:00-9:45 Tager vi udklædningstøj på og bliver sminket. Vi har teatersminke på skolen, og de store elever 7-8 kl. samt os lærer hjælper med at sminke.
Kl. 9:45-10:00 Klasserne går catwalk
Kl. 10:00-10:30 10-madpakker
Kl. 10:30- 11:20 0.-4. klasse slår katten af tønden. 5-8 kl. går i hallen og spiller bold
Kl. 11.20-12:05 12-pause
Kl. 12:05-12:55 5-8 kl. slår katten af tønden og 0-4 kl. går i hallen og spiller bold
Kl. 13:55-13:15 Kåring og fastelavnsboller
Kl. 13:15-13:30 Oprydning og duks i klasserne. Derefter fri/SFO


Lærerne kårer årets bedste udklædte elever i de forskellige kategorier. Eleverne kårer årets bedste udklædte lærer.
Nogen ved allerede, hvad de skal være udklædt som. Andre kan lade sig inspirere af de kategorier, der står nedenfor.


Kåringer til årets bedste udklædte i kategorierne:
• Årets bedste dyreudklædning
• Årets bedste madudklædning
• Årets bedste efterligning
• Årets bedste eventyrlige udklædning
• Årets Sjoveste udklædning
• Årets par
• Elevprisen: Årets bedste lærer


Vi glæder os til en sjov, kreativ og hyggelig dag sammen med jeres børn.
Venlig hilsen lærerne

På fredag skal klassen på Klejtrup musikefterskole kl.10-12.20. Jeg vil gerne at et par forældre kan hjælpe med at køre. Jeg kan selv have 4 elever med i bilen. 
 
Meld gerne tilbage til mig på 42372610 med navn og hvor mange i kan have med (eller på oplaget på facebook).
 
Mvh. Louise
Liste over fremlæggelser på mandag 3/2-20:

Liste over fremlæggelser mandag den 3/2-20:
Kl.9.00-9.15 Anton
Kl.9.15-9.30 Lasse
Pause kl.9.30-9.40
Kl.9.40-9.55 Frederik B.
9.55-10.10 Frederik EM.
Pause kl.10.10-10.30
Kl.10.30-10.45 Julie
Kl.10.45-11.00 Mathias
Pause kl.11.00-11.15
Kl.11.15-11.30 Benjamin C.
kl.11.3o-11.50 Emmelie
pause kl.11.50-12.20
Kl.12.20-12.35 Asbjørn
Kl.12.35-12.50 Emil
Kl.12.50-13.05 Chilas 
I forældre er velkomne til at se jeres eget barns fremlæggelse.
13.01.20.
P-fag: madkundskab er aflyst i dag pga. sygdom
/TK
 
___________
09.01.20
Valgfag aflyst pga. sygdom
/TK
 
8/1-20
SubReader
Især til børn med dysleksi, men de andre må også prøve:
Vi har fået gratis adgang til SubReader frem til 6/4-20. SubReader kan læse undertekster op på film, der er tekstede.

For at børnene kan bruge det i undervuisningen, skal de have downloaded app’en SubReader til deres telefon og medbringe både telefon, lader og hovedtelefoner på skolen.

Søg på AppStore eller googleplay for app’en til telefonen. Når app’en skal bruges logger man ind med uni-login.

Jeg har lagt et lille filmklip op på klassens facebookside, så I kan se, hvordan det virker.
mvh Mette B
 
Husk at der er forældremøde tirsdag den 14/1-20 kl.19.00-21.00. Dette vil omhandle (især) projektugen og også jeres rolle i den.
 
Der er skolehjem-samtaler onsdag den 28/1-20.'Tidspunkterne er følgende:
 
kl.14.30: Chilas
kl.14.50:Emmelie
kl.15.10:Benjamin C.
Kl.15.30: Anton
kl.15.50: Lasse
Kl.16.10: Julie
kl.16.30: Mathias
kl.16.50: Hjalte
kl.17.10: Asbjørn
kl.17.30: Frederik EM.
kl.17.50: Frederik B.
kl.18.10: Emil
 
Hvis i ikke kan på det givne tidspumkt, så skal i få byttet inbyrdes. 
 
Godt nytår :) 
 
Lucia for pigerne i 3.- 8. klasse

Fredag d. 13. december kl 08.30 går vi Lucia optog på skolen.

MØDETID SENEST KL: 08.10.

Herefter i Børnehuset og tilsidst på Pensionistgården.
Pigerne skal have hvid trøje, gerne med lange ærmer, hvide strømper og hvide gamasher/strømpebukser eller lignende.

Vi øver i skoletiden op til.

Hilsen Mette S
18.11.19
Vedr. de kommende skoleår har vi brug for lidt pejlning af eletallet. Se mere her:
Kommende skoleår

/TK
_________________________________________________________________________
 

Vil i sende alle de paprøret fra toiletruller og køkkenruller med jeres børn i skole senest fredag så er vi klar til en bæredygtig juleklippedag👍🏽🌺
 
hilsen Trine
30.10.19
Orientering om orden m.m
Se brevet HER
/TK
_______________________
 
29/9-19
Hej alle forældre,
 
Så er vi kommet godt igang med skoleåret og dermed også matematikundervisningen. 
 
Jeg vil derfor gerne bede jer om at anskaffe en formelsamling til jeres børn, så de kan begynde at lære den at kende og kan anvende den, når de skal lave problemløsning. Jeg foreslår denne: Formelsamling
 
Det er også en fordel, hvis de har den lommeregner, der hedder TI 30XB, da jeg dermed er sikker på, at den har alle de funktioner, der skal anvendes til afgangsprøven i 9. klasse. De kan dermed lære den godt at kende og bruge den samme lommeregner gennem hele deres skolegang. 
 
Venlig hilsen
Karoline
Emneuge: Motionsuge.

Vi skal i uge 41 have emneuge, hvor vi traditionen tro har motionsuge. Børnene skal i løbet af ugen dyrke forskellige aktiviteter:
1) Gøglerdag, hvor motorikken bliver udfordret
2) Da far var dreng, her leger vi gamle lege, som mor og far legede på gaden og i skoven
3) Dragedag, vi bygger og får en drage til at flyve
4) Svømmehal (kun 2.-8. klasse) 2.-6. klasse laver vandlege og vand tilvænningsøvelser, men 7.-8. klasse SKAL tage svømmemærke.
5) Læs og løb (0.-1. klasse).

HUSK: tøj til at bevæge sig i, madpakke, drikkedunk, (cykel for dem, der vil cykle fredag), badetøj m.m. til svømmehalsdag.
Bog til Løb og læs (0.-1. klasse).
Fredag skal vi have skolernes motionsdag, 4.-8. klasse må cykle på en lukket bane på cykelstien, lige uden for Vammen, mens resten af eleverne skal løbe på lukket bane inde i Vammen.
Alle dage starter 08.30 med morgensamling, og fri klokken 13.30. Dog har de børn der er i svømmehallen, først fri klokken 14.36 den dag de er i svømmehallen.
Fredag er fra 0830-1200 for alle!

Mandag: Hjælper 0.-1. klasse
Tirsdag: Hjælper 0.-1. klasse
Onsdag: Hjælper 0.-1. klasse
Torsdag: Svømmehal - svømmemærker
Fredag: Skolernes motionsdag

7. – 8. klasse følger fast 0.-1. klasse.
Vi mangler 4 forældre til mad og trafik observation, meld ind på 60 94 67 94.
Hilsen Lærerne 😊
I morgen onsdag den 18/9:
Da jeg skal på sygehuset, og der ikke er andre, der kan overtage min undervisning lige i morgen, så har klassen fri kl.12.45. De må gerne blive i klassen og lave lektier, men der skal være ro. De vil få lektier med hjem. 
Vh. Louise
Studietur.
 
Sååå er det snart søndag, og jeres børn er blevet lidt klogere på turen :) 
De skal ikke have sengelinned eller soveposer med, da det hele er dernede. Dog en nakke- eller alm. hovedpude + et lille tæppe til busturen. 
Derudover får vi opbevaret vores bagage den sidste dag, mens vi er rundt i Prag :) 
 
De er blevet inddelt i grupper til overnatning i Terezin, hvilket de har fået besked om i dag. 
 
Vi glæder os rigtig meget til at opleve Tjekkiet med jeres guld, og håber at alle bidrager positivt.
 
Vh. Trine og Louise :) 
Info ang. studietur:

Eleverne må maks have 650kr. med, som skal veksles til euro inden, eller have deres mastercard med (hvis de har sådan et).
Vi har sørget for at der er vekslet (pr. elev) 100kr. til tjekkiske corona, som kan bruges i Terezin. Skal jeres barn have dem, bedes i indbetale de 100kr. på regnr: 5979 og kontonr:1039668- skriv jeres barns navn i kommentarfeltet. 
De må have deres mobiltelefon med, men den skal afleveres til os inden afgang søndag kl.17.15 med bussen herfra. Og den bliver kun udleveret i Prag, når de skal tage billeder. Trine og jeg har mobil med, hvis i virkelig får brug for at få fat på jeres barn. Ellers ser i dem igen fredag den 13., ca kl.11.45.
Trine:   30261866
Louise: 42372610 
Der kan købes drikkevarer i bussen. Derudover må de have slik og lidt mad med, men få dem spist godt af inden. 
Måske et par forældre vil bage lidt pølsehorn, pizzasnegle etc. til turen? Vi er 15 stk. i alt. 

Pakkeliste:
(Der skal pakkes let, så de nemt kan bevæge sig rundt med AL deres bagage + at den anden skole/klasse også skal have plads til deres bagage).

Pas + blå sygesikring.
Mobil + etui + lader
Sportstøj
Sommerjakke
Cardigan
Lange bukser
undertøj
strømper
2x kondisko
badetøj
Sengelinned
håndklæder
tandbørste + tandpasta
Kun 1 kuffert + lille håndbagage.
Spil/bøger/tegneserier
Rulledeo
solcreme
Godt humør
God hørelse
Respekt :) 
 
 
Program for studietur:
 
Kl.17.15 kører bussen fra Langsø Friskole.
Ankomst til Terezin kl.12.30 (der er morgenmad kl.6.30).
Den 9/9: 
Rafting, Terezienstadt med lokal guide.Aftenmad kl.17.30.
10/9:
Trekking, Kick Bikes (sportsløbehjul) og slingshots (slangebøsse). Aftenmad kl.19.30.
11/9:
Til Prag kl.13 ankomst kl.14. Sightseeing med dansktalende guide.
Der pakkes til hjemturen i morgen.
12/9: Kl.10-13 er der Highrope. 
Der køres mod DK igen kl.20.
 
 
 
 
-Ang. forældremøde onsdag aften kl.19-21.
Dagsorden:
Forventningsafstemning.
Kommunikation.
Info ang. studietur.
Ud i grupper med kaffen.
Evt.
 
Er man forhindret i at komme, så skal man melde afbud hurtigst muligt. Hvis man ikke kan komme, så laver man en aftale med en anden forælder, så man kan få info om mødet. 
 
Tirsdag den 20. august
 
Hej alle.
I idræt, har jeg med 2.-3. og 6., 7.-8. klasse, skal vi være ude indtil efterårsferien, uanset hvordan vejret er.
Alle SKAL i bad og skifte tøj fra inderst til yderst, så sent som i går, mandag den 19. august, havde vi idræt i noget der lignede et skybrud, så alle var helt gennemblødte. Derfor skifte tøj OG skifte sko.
Bad prioriterer jeg også, specielt i den alder jeg arbejder med i år, da børnene har godt af, at have et sundt forhold til at bade sammen, men også inden/under teenageårene, at lære, at det er godt med personlig hygiejne efter, at man har dyrket sport.
Der er IKKE tid til, at smøre sig ind med creme/bodylotion, og det ville være skønt, hvis ikke alle smykker er på de dage, hvor der er idræt, husk vi er små 20 børn der skal i bad og være færdige til at komme hjem på skolen.
HVIS I mener at deodorant er nødvendigt, så vær søde at sende en roll on med, da der nemt bliver krig i omklædningsrummet med spraydåser.

Hilsen Kristian
19.8.19
Valgfag
Efter tilbagemeldingerne om ønske om valgfag bliver det således, at ALLE elever får faget madkundskab, dette da der kun var 3 elever som ønskede billedkunst.
/TK
________________________________________________________________
16/8-19

Lejrskole til Lejrgården ved Hvalpsund

Alle møder kl. 08.30 tirsdag den 27. august på skolen.
0.-3 klasse skal have én overnatning og skal hentes, som vi plejer, af jer forældre onsdag mellem kl 15.00-17.00.
4.-8. klasse skal have to overnatninger. Vi håber meget at I forældre til eleverne i 4. klasse, har mulighed for, at hente eleverne torsdag formiddag inden kl. 11.00. Samkørsel er jo en mulighed.

Alle fra 5.-8. klassetrin cykler til og fra lejrturen.
Ruten er ca. 45 km på så små veje som muligt, vi kører stille og roligt og med pauser undervejs.

Der skal medbringes drikkedunk, madpakke, tøj efter vejret, evt. skifte tøj, og penge til at snolde lidt for.

Sørg for cyklen er i orden og pumpet og indstillet, da det er ufatteligt hårdt at cykle 45 km, hvis f.eks. sadelhøjden eller andet ikke er i orden. Husk CYKELHJELM

Lejrgården Dollerup
Hestbækvej 81
9640 Farsø

Der skal medbringes:
Madpakke til tirsdag 10 mad/frokost og drikkedunk.
Sovepose/dyne, pude lagen.
Sovedyr
Nattøj
Toiletsager, håndklæde
Regntøj, skiftetøj, kondisko, gummistøvler, skiftetøj, samt tøj til at være ude i.
Badetøj, hvis man vil deltage i morgen sopning
ALT MED NAVN I

Hvis der er nogle specielle hensyn, som f.eks. medicin, så giv lærerne besked.

Vi har jeres telefonnumre med, og vi har vores mobiler med. Hvis I skulle give en vigtig besked, vil vi svare så snart vi har tid.

INGEN MOBIL TELEFONER PÅ TUREN - heller ikke cyklisterne.

Venlig hilsen lærerne


14.8.19
P-fag om mandagen 
Holddeling mellem madkundskab og Håndværk-design. 
Vær opmærksom på at i de uger hvor eleverne har
madkundskab er de 2 lektioner og de har fri kl. 15.10
og de  uger hvor det er Håndværk-desing her de 3
lektioner og fri kl. 15.55
Se planen her:
 
-------------------------------------------------------
 
13/8-2019
Skema over planlagte aktiviteter til lejrskolen i uge 35 kan findes her: Aktivitetsplan til lejrskolen
--------------------------------------------------------
 
Valgfag. Seddel til valg af fag.
 
____________________________
 
Vedr. Lejrskole i uge 37: Husk at tjekke om børnene har eget pas og gerne blå sygesikringskort. Skolen tegner også rejseforsikring.
 
/TK
______________________________________________
 
 
 
10 GODE GRUNDE TIL HVORFOR DIT BARN SKAL LÆSE HVER DAG:
 
https://sprogbasen.dk/laese-hver-dag/
 
eReolen GO!

Kære allesammen,
Vi er så heldige at skolen har fået adgang til lyd- og e-bøger på bibliotekernes tjeneste eReolen GO! Det eneste I skal gøre er at logge ind med barnets uni-login. Så kan barnet låne 10 lydbøger og 10 e-bøger om måneden.
Disse bøger kan barnet lytte til eller læse selv eller sammen med jer. Der er både børne- og ungdomsbøger at vælge imellem og i mange genrer.

God fornøjelse!
mvh
Mette B
 
 
 
Langsø Friskole | Haugårdsvej 4-6, Vammen, 8830 Tjele  | Tlf.: 87 99 93 01 | mail@langsoe-friskole.dk