Klasseside

Lektier

LANGTIDSLEKTIE:

Dansk: Læs 20 min. hver dag. Kan gøres i læsebog, biblioteksbøger fra skolen eller i en bog på eReolen Go.

Tysk: “Sein” i nutid og datid og tal.

Uge 49

Mandag: Individuelle lektier i Let´s do it – se dato (5/12)

Uge 47

Mandag: Individuelle lektier i Let´s do it – se dato (21/11)

Uge 48

Mandag: Emneuge om trivsel og drama. Vi tyvstarter også på vores Julekalender om Jesus og Josefine. Der er jo 24 afsnit, så kan vi bedre nå at se den inden juleferien

Husk hver dag at have computer og det sædvanlige penalhus med. Vi skal også være ude så godt med tøj.

Tirsdag: Emneuge om trivsel og drama. Fri kl. 13.20

Onsdag: Emneuge om trivsel og drama. Fri kl. 13.20

Torsdag: Emneuge om trivsel og drama. Fri kl. 13.20

Husk skolefest i aften

Fredag: Emneuge om trivsel og drama. Fri kl. 12.35

Emneuge og pakkekalender

LL/25.11.22

Hej 4.-5.kl

Emneugen handler om trivsel i klassen og vi skal spille lidt eventyrdrama. Vi starter op med at se Julekalenderen, Jesus og Josefine, som bliver vores december-julehyggeting.

Derudover har jeg aftalt med eleverne, at vi skal have pakkekalender, hvor de hver især skal have en gave med til max. 30 kr. Den skal være pakket ind og der skal stå, hvem gaven er fra, på den. Vi starter med udtrækning på torsdag d. 1.december. Så gaven skal afleveres senest onsdag.

Jeg glæder mig til at se jer alle til skolefest torsdag aften. Det er jo første gang siden Corona, at vi holder en rigtig skolefest.

Venlig hilsen Lone

Udflugt Hobro Friskole

Udflugt til Hobro Friskole.

torsdag d. 17. november er 4.-6. klasse inviteret til Hobro Friskole, hvor vi skal se deres forestilling ”Ubunifu”. Her vil vi kunne møde alt fra ting der springer i luften, springgymnastik, talkshows, lasersværd-koreografi til monsterdigte og modeshow inspireret af det periodiske system.

Eleverne skal møde ind til normal tid. Vi skal med bussen kl. 0917.

Efter morgensamling er der mulighed for at spise 10 mad, og så tager vi bussen til Hobro.

Eleverne skal medbringe en lille taske med frugt, madpakke og drikkedunk.

Husk at tjekke vejrudsigten så eleverne kan blive klædt godt på efter vejret (blæst og koldt, evt. byger). Vi skal være ude det meste af dagen og der er lidt ventetid efter forestillingen, så der skal vi også være udendørs i et stykke tid.

Vi forventer at være tilbage på skolen igen kl. 1435, hvor børnene får fri bagefter.

06-10-22 Nyt fra sundhedsplejersken, menstruationsundervisning

Kære forældre til piger i 4.-5. klasse.

I går var vi så heldige at have besøg af sundhedsplejerske, Elsemarie. Hun havde menstruationsundervisning med pigerne i 4.-5. klasse. Som opfølgning på dette, kan I her læse et brev fra hende:

Brev, opfølging menstruationsundervisning

Karoline

05-10-22 Motionsugen LS

Motionsugen uge 41:

Mandag til torsdag møder alle elever kl.8.30-13.20.

Fredag møder alle elever kl.8.30-12.00.

Pauserne er som normalt (kl.10-10.30 og kl.12-12.35)

Der er morgensamling kl.8.30-8.45, som normalt. Derefter mødes vi ude i skolegården til fælles opvarmning.

Alle møder op i (varmt) idrætstøj og fodtøj, der passer til vejret og aktiviteten. Husk at tjekke vejrudsigten.

De der skal svømme, skal huske badetøj og håndklæde (+ madpakke og drikkedunk).

Vi tager bussen kl.9.33 og hjem igen kl.12.55 (til og fra svømmehallen).

De der har buskort/rejsekort bedes tage dette med, til den dag, hvor de skal i svømmehallen.

Husk madpakke (stor, da de er aktive hele dagen) og drikkedunk til alle dage.

Fredag er der skolernes motionsdag, så husk gode sko og tøj til at løbe/cykle i. Skal man cykle, så få tjekket op på cyklen nogle dage inden og husk at have den med i skole (ellers løber man).

0.-3.kl. skal løbe.

4.-9.kl. må løbe eller cykle.

6.-9.kl. må løbe, cykle eller lave duatlon.

Skema:

0.-1.kl.:

Mandag: Trafikskole m. LL (husk cykel og cykelhjelm)

Tirsdag: Fri leg/legetøjsdag m. MN

Onsdag: Motorik m. MN

Torsdag: Gamle lege med 2.-3.kl. m. MN og LA

2.-3.kl.:

Mandag: Motorikdag m. MN

Tirsdag: Svømmehal m. LS og Fie (husk badetøj og madpakke)

Onsdag: Trafikskole m. LL (cykel og cykelhjelm med)

Torsdag: Gamle lege med 0.-1.kl. m. MN og LA

4.-5.kl:

Mandag: Svømmehal m. LS og CH (husk badetøj og madpakke)

Tirsdag: Trafikskole m. LL og CH (husk cykel og cykelhjelm)

Onsdag: Gamle lege m. LA

Torsdag: Dans og bevægelse med LS’ søster, BA og MS

6.-7.:

Mandag: Samarbejdsøvelser og hjernetræning m. BA og Fie

Tirsdag: Gamle leg m. LA

Onsdag: Svømmehal m. LS og Fie (husk badetøj og madpakke + rejsekort)

Torsdag: Trafikskole m. LL og CH (husk cykel og cykelhjelm)

8.-9.kl:

Mandag: Gamle lege m. LA

Tirsdag: Samarbejdsøvelser og hjernetræning m. BA

Onsdag: Dans og bevægelse m. LS’ søster, BA

Torsdag: Svømmehal m. LS og Fie (husk badetøj, madpakke og rejsekort)

12-09-2022 Referat forældremøde

Så er referatet fra forældremødet Foraeldremoede 4-5 langsø

Hilsen Chanette og Lone

31-08-2022 Cykler med fredag

Vi cykler til Tjele Langsø fredag d. 9.sep i 1.-3.lek.

Så eleverne skal have deres cykel med.

Hilsen Chanette og Lone

31-08-2022 Forældremøde

Forældremøde torsdag d. 8.sep 2022

Indkaldelse Forældremøde

12-08-2022: Vi er kommet godt igang

Kære forældre i 5.kl.:

I dag har jeres børn fået grundbogen i Tysk med hjem (LOGO!). Den skal pakkes ind inden torsdag. En del havde, eller lånte af andre heroppe af en, men nogle mangler stadig at få den pakket ind.

God weekend 🙂

11-08-2022 LS:

Kære forældre.

Det er vigtigt, at I tager en snak med jeres børn om, at de skal gå i bad og vaske sig grundigt efter idræt. De er nu ved at komme i en alder, hvor de begynder at svede mere og nogle kan begynde at lugte lidt (sure tæer er også en del af det).

Hjælp dem med at få pakket idrætstasken, så håndklæde, rene underbukser og sokker + idrætstøjet og -skoene er med.

De var skønne at have til idræt i dag, så det håber jeg selvfølgelig fortsætter.