SFO mobil: 23 40 93 04

Træffes der ikke personale på SFO nummer, må I gerne ringe på
skolens tlf. nr. 87 99 93 01 -spørg efter SFO personalet.

Beskeder kan gives mellem kl. 6.15 - 8.30 (morgen SFO) og mellem kl. 13.00 - 16.45.
SMS beskeder kan gives på samme nr.

Nogen gange er vi optaget af forskellige aktiviter og har ikke tid til at læse sms.

Så er det vigtigt, ring! Ellers er reglen for sms beskeder følgende: -har man fået en svar sms, er beskeden læst, hvis ikke ring!

Børnene kan ikke benytte telefonen - udover særlige tilfælde - derfor skal legeaftaler og lign., være afklaret hjemmefra.

Børnenes egne mobiltelefoner skal blive i deres tasker, og brug af dem er kun tilladt i garderoben, og efter aftale med personalet, bortset fra fredag, hvor børnene må bruge dem til at spille på.