Støtteforeningen

Støtteforeningen for Langsø Friskole og Børnehus blev etableret i efteråret 2008 på initiativ af borgere i Vammen området. Foreningen er uafhængig af skole og børnehus og er således en selvstændig forening med egne vedtægter. Foreningen ledes af en bestyrelse, som beslutter hvad indkomne midler bruges til.
Foreningesn formål er at støtte skole og børnehus - først og fremmes økonomisk, men i særlige tilfælde kan praktiske opgaver også indgå i foreningens arbejde.

Foreningen har gennem tiden støttet skole og børnehus med betydlige bidrag som støtte til:
  • Indkøb af IT- udstyr
  • Ture
  • Oplevelser
  • og måske vigtigst, støtte til forældrebetalingen

Foreningens arbejde har haft, og vil også fremover have, uvurderlig betydning for skolens og børnehusets drift, og derfor er der fortsat brug for den flotte lokale opbakning.

Foreningens midler fremkommer gennem en bred vifte af forskellige arrangementer samt kontingent (pt. årligt XXX) Foreningen har bl.a gennemført:

• Motorcykettræf
  • Salg af pølser ved div. arrangementer
  • Loppemarked
  • Indsamling af flasker (aluminium)
  • Lotteri

red30.1.17