Registrering/aflevering/afhentning

BØRNEHUS/SKOLEBYGNING:
SFO’en åbner kl. 6.15, i Børnehuset Haugardsvej 4, sammen med børnehaven og vuggestuen.
Klokken 7.00 går vi over i skolebygningen Genvej 3, og er der til skolestart.
Om eftermiddagen er vi på skolen til lukketid kl. 17.00.

Husk:
at parkere bilen på p-pladsen eller Genvej,
skolegården er bilfri hele dagen.

VEDR. REGISTRERING:
Vi forventer almindelig takt og tone af børnene, dvs. man siger goddag og farvel til personalet, når man kommer og går. :)

Hvis der er en besked når I aflevere jeres barn om morgen, vil vi gerne, at I enten giver besked til personalet eller skriver i SFObogen på skrivepulten. - den står på gangen ved 0.kl.
Dette kan evt. være, hvis barnet bliver hentet før end det plejer, har en legeaftale, bliver hentet af bedstemor eller selv skal tage bussen hjem. Giv også lyd hvis barnet holder helt fri! I behøver ikke at skrive, hvis alt er som det plejer.

De børn der selv kommer i SFO kan give besked til personalet eller I kan skrive en SMS.

Ønsker I faste aftaler, om andre voksne der må hente dit barn uden forudgående aftale eller lign. som personalet skal hjælpe med, kan dette aftales, kontakt Anne.

Husk, når I henter om eftermiddagen, at spørge om der er noget, der skal ryddes op ude eller inde, før I går hjem. Det er rigtig træls for de sidste børn, altid at skulle rydde alt det hele op. På udedage, tag 10 ting med fra sandkassen – eller kør en cykel ind i garage.

I kraft af børnenes bevægelsesfrihed og vores store inde, og udeareal er det ikke sikkert, at den første voksne I møder kan fortælle, hvor jeres barn opholder sig. Dette skal selvfølgelig ikke afholde jer fra at spørge, hvis I en dag har travlt.

Vi vil gerne opfordre jer alle til at komme og fortælle os med det med det samme, hvis I oplever problemer i SFO’en, eller jeres barn er ked af at komme her. Så vi kan løse evt. problemer i fællesskab.
Vi tror på, at små problemer bedst kan løses ved hurtig og personlig kontakt med både os voksne og børnene.