Billeder

Hele skolen har været i kirke i dag. Alle pigerne fra 2-8 klasse var oppe og synge.
uge 41 - Get moving!

Fotografi og tekst: Anna, 8. klasse

I denne uge har vi haft Get moving, og som alle de andre år, har det været sjovt og spændene.
Alle klasser har været i svømmehallen, hvor de har fået svømmeundervisning, både med og uden badevinger og bælte.

Tirsdag var hele skolen fra 0. – til 8. klasse, på atletikstadion. Der blev løbet 100 m, 400 m, og 800 m løb, og alle gjorde det meget godt. Bagefter blev der hoppet højdespring, og sprunget længdespring, og kastet kuglestød.

Hjemme på skolen mandag
Efter opvarmning til musik, blev der øvet at løbe 100 m, 400 m og 800 m.

Senere var der forskellige idrætslege i hallen.

Hele skolen til atletikstævne tirsdag på atletikstadion ved Gymnastik- og idrætshøjskolen i Viborg

De yngste og de ældste samlet onsdag til idrætslege på tværs af alder

De ældste spillede kyllingefodbold

20.-22. august 2014 - lejrskole i Finderup

I menuen til højre finder du billeder fra skolens dagligdag, arrangementer m.m.